Ceai, cafea si-o invatatura – editia din martie

By 12 martie 2020 Articole
Intalnirea lunii martie a concluzionat ca teoria o cunoastem cu totii atunci cand este vorba despre libertatea personala a fiecaruia, insa provocarea apare atunci cand trebuie sa facem ceva pentru a ne simti cu adevarat liberi.

Nu putem face intotdeauna numai ce ne dorim. Este important sa tinem cont si de cei din jurul nostru, de norme si legi, de diferite situatii specifice. Insa daca ne ingrijim de propria persoana si ne oferim timp zilnic pentru a ne satisface nevoile si micile placeri personale, starea ni se poate imbunatati simtitor.

Ce putem face ca un prim pas? Ne putem crea ritualuri care ne plac si de la care sa nu ne abatem. Putem sa practicam un hobby frecvent fara sa il amanam. Putem sa evaluam relatiile pe care le avem si sa decidem sa renuntam la persoanele toxice din viata noastra. Putem face o schimbare de job sau la jobul actual astfel incat sa devina mai placut. Putem renunta la a ne justifica actiunile, la a cere permisiunea pentru drepturile pe care le avem deja. Putem sa incepem sa traim viata pe care o dorim noi, nu pe care vor ceilalti sa o traim. Orice ai face, fa-o pentru ca asa iti doresti TU.

Am avut si  sesiunea de networking in care participantii au interactionat intre ei, sesiune care a fost un succes si de data aceasta. Au mai fost si alte surprize de care cei prezenti s-au bucurat.

La final fiecare participant a atribuit un cuvant acestei seri. Printre ele se numara: recunostinta, multumesc, relaxare, placere, noutate, armonie.

Cuvantul meu este: provocare.

Ce spui? Luna viitoare participi si tu la “Ceai, cafea si-o invatatura”?

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.