Despre DIL

DIL reprezinta o resursa, un sprijin in dezvoltarea ta personala si spirituala.
DIL reprezinta Dinamism, Implicare, Libertate, intr-un cuvant: evolutie.
Si mai reprezinta ceva: in hindi DIL, adica दिल inseamna “inima”.

DIL Spiritual & Beauty Coaching, brand al companiei Gesirelli Consulting SRL ofera servicii de:

 • spiritual life coaching
 • business coaching
 • cursuri de dezvoltare personala si spirituala
 • workshop-uri si seminarii pe diferite teme
Afla mai multe detalii despre coaching

Valorile DIL

Dinamism

 • prin flexibilitate si prin mobilitate generam idei;
 • este o forta care ne indeamna sa actionam si sa facem lucrurile sa se intample;
 • deoarece prin miscare evoluam, prindem aripi.

 Implicare

 • prin implicare dam valoare lucrurilor si actiunilor pe care le facem;
 • sustin creativitatea si incurajez aportul personal al fiecaruia.

Libertate

 • fiecare dintre noi este unic si frumos si are dreptul de a se exprima liber, autentic;
 • inseamna a trai viata pe care ti-o doresti tu, nu viata pe care doresc ceilalti sa o traiesti.

Despre Georgiana

 • sunt trainer certificat ANC specializat in soft skills
 • sunt coach certificat ANC cu expertiza in tehnici de psihologie pozitiva, cognitiv comportamentala si tehnici experientiale Points of You
 • sunt terapeut Theta Healing certificat ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA
 • am specializare in coaching spiritual si folosirea instrumentelor specifice: channeling, Tarot, carti Oracol, cristale, uleiuri esentiale etc.
 • am parcurs mai multe cursuri de numerologie cu tematici si abordari diferite (in numerologie nu se elibereaza o diploma de studii si atestare in meserie deoarece in COR nu exista meseria de numerolog)
 • am o experienta de peste 20 ani in vanzari, promovare medicala, organizare evenimente, prezentari cu public, livrare training – experienta acumulata in companiile multinationale in care am activat pe diferite pozitii

Consider ca dezvoltarea personala nu are limite motiv pentru care si eu sunt intr-o continua dezvoltare participand, la randul meu la diferite programe si seminarii.

Impartasesc din inima, cu drag ceea ce stiu.

Nu cred in probleme, cred in provocari si asta deoarece orice “problema” are cel putin o rezolvare, provocarea fiind nu sa o gasesti, ci sa o descoperi pe cea potrivita tie.

Nu cred in reteta absoluta si, drept urmare te incurajez sa fii deschis la nou si sa accepti oportunitati si provocari, sa alegi informatiile care au sens in prezent pentru tine si care iti raspund la intrebari si sa experimentezi si sa integrezi in viata ta ceea ce ti se potriveste si te sprijina in evolutia persoanala si spirituala.

Despre Theta Healing

O tehnica psiho-cuantica eficienta, rapida de constientizare si vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala. Prin Theta Healing acceezi Energia Creatoare a tot ceea ce este si si schimbi convingerile/programele din subconstient care iti limiteaza sau blocheaza anumite arii ale vietii, eliberezi regrete, resentimente, remuscari, amintiri cu incarcatura emotionala puternica, iti transformi relatiile.

Programeaza o sedinta de Theta Healing

Despre tehnici de psihologie pozitiva

Impreuna cu abordarea cognitiv-comportamentala care se bazează pe lucrul la aspectele cognitive, te invata sa accepti mediul in toată diversitatea sa, iti indică o cale potrivita și nedureroasa pentru a asigura formarea armonioasa a gandurilor, reactiilor comportamentale, actiunilor si sentimentelor.

Programeaza o sedinta de life/business coaching

Despre numerologie

Numerologia studiaza cifrele din punct de vedere energetic si iti dezvaluie informatii despre structura ta psihica, emoționala, temperamentul tau, calitatile pe care le ai, punctele de imbunatatit, lectiile acestei vieti, menirea ta, karma pe care o ai de echilibrat, cariera care ti se potriveste, provocarile si oportunitatile vietii, predispozitiile medicale ai, ciclurile de viata, momentele cruciale in viata, analiza anului personal si a fiecarei luni.

Comanda raportul tau numerologic personalizat

Despre Tarot

Tarotul este un instrument de dezvoltare personala si spirituala cu ajutorul caruia ajungi sa te cunosti mai bine, sa clarifici situatii din viata ta, sa afli cauzele acestora, sa vezi perspective diferite, sa gasesti solutii si te ajuta sa decizi calea pe care sa o urmezi.

Comanda o etalare in Tarot