Dorinta imposibila

By 13 septembrie 2019 septembrie 25th, 2019 Articole

In viata avem dorinte la care nu indraznim sa visam constient deoarece consideram ca nu le putem indeplini, ca nu sunt pentru noi, ca nu avem cum sa ajungem acolo. Ele raman insa in subconştientul nostru, dorinta nu se stinge, dar subestimarea pe care o acordam propriei vieti si propriei putinte alunga gandul cu dorinta noastra.

Vreau sa afirm ca nu exista vis de neimplinit. Indrazneste sa visezi, doreste-ti ceea ce pare imposibil de realizat. Gandeste-te la telul tau cu entuziasm si ocaziile potrivite pentru a-ti vedea visul implinit vor aparea. Ai incredere ca poti, ai curaj sa visezi, actioneaza!

Ceea ce este esential pentru a bifa inca un vis implinit este urmatorul aspect: sa profiti de orice oportunitate care apare in viata ta.

Da curs invitatiei de a merge in vizita la un vechi prieten, invata o limba straina daca aceasta te atrage, participa la un seminar de dezvoltare personala, indrazneste sa iti dezvolti pasiunile. Toate acestea te vor aduce si mai aproape de visul tau, oricare ar fi acesta. Nu iti poti da seama cum? E simplu! Orice faci in viata te ajuta sa inaintezi. Acumulezi informatii, experiente, cunosti oameni, iar atunci cand va veni momentul potrivit, vei fi pregatit sa iti traiesti visul, nu il vei amana din motive de genul: nu ai curaj sau nu cunosti pe nimeni care sa te insoteasca sau nu ai suficienta experienta pentru domeniul care iti poate indeplini visul.

Poate pare greu de inţeles ceea ce tocmai am spus. Vei intelege in timp, dar doar profitand de viata, de fiecare zi, de fiecare clipa, de fiecare oportunitate.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.