De multe ori suntem intrebati, sub diferite forme cine suntem. Raspunsul il vom da in functie de ceea ce ne ocupa timpul si mintea in cea mai mare parte, in functie de ceea ce ni s-a spus ca suntem, in functie de ceea ce credem ca suntem sau ne-ar placea sa fim. Dar oare esti exact acel om pe care l-ai descris?

Te invit la un workshop in care sa intelegi de ce este atat de importanta intrebarea: “Cine sunt eu?” Vei afla cum te va ajuta raspunsul si cum il poti gasi abordand o alta perspectiva, aceea a propriului sine.
Inscrie-te aici.

Ce beneficii iti aduce acest workshop?

 

  • Vei intelege de ce iti este greu sa iei anumite decizii
  • Vei intelege cum poti lua decizii si cum vei putea face alegeri cu usurinta
  • Vei intelege de ce simti neimplinire in anumite activitati pe care le faci sau insatisfactie pe plan professional
  • Vei invata cum sa faci alegeri cu usurinta
  • Vei stii cum sa te simti implinit si multumit
  • Vei invata care este raspunsul la intrebarea „cine sunt?”

Va fi o seara dedicata autocunoasterii, iti vei defini valorile personale, vei lua cunostinta cu mastile tale sociale si vom parcurge diferite arii din viata ta pentru a clarifica daca sunt in acord cu cine esti tu in acest moment.

Facilitatorul seminarului este Georgiana Popescu, soft skills trainer si coach certificat ANC (business, life si spiritual coach) cu expertiza in tehnici de psihologie pozitiva, cognitiv comportamentala si tehnici experientiale Points of You, practicant Theta Healing, fondator DIL training & coaching.

Locatia va fi anuntata participantilor.

Costul participarii la workshop este 90lei platiti in avans pentru rezervarea ferma a locului sau 110lei platiti in ziua evenimentului la locatie – in limita locurilor disponibile.

Inscrie-te acum!

Acest workshop face parte din seria “DIL with…”.

DIL with… este o serie de 3 workshop-uri care abordeaza cea mai importanta relatie pe care o poate avea un om: relatia cu propria persoana.

Se incepe prin gasirea raspunsului la intrebarea “Cine sunt eu?” si definirea valorillor personale, continuam cu un refresh pentru o viata stress free si armonioasa, incheiem cu gasirea echilibului dintre viata personala si cea profesionala.

  1. DIL with yourself
  2. DIL with the stress
  3. DIL with the balance between personal and professional life

Pentru un efect WAW in viata ta, recomand sa participi la toate cele 3 workshop-uri in ordine.

Daca timpul nu iti permite, poti participa mai intai la o sesiune de consiliere personalizata de Time Management si apoi ne vedem la seria “DIL with…”.Daca iti face cu ochiul doar unul dintre workshop-uri sau doua, te poti inscrie la oricare workshop doresti. Fiecare iti va aduce valoare, dar toate 3 fac treaba excelenta impreuna.

Pentru cei care participa la intreaga serie, se ofera discount la programul “DIL with your mind”.

Nr evenimentePlata in avans
*rezervare ferma a locului
Plata in ziua evenimentului
*in limita locurilor disponibile
Participare la 1 workshop90110
Participare la 2 workshop-uri155170
Participare la 3 workshop-uri195220
20% reducere la programul
DIL with your mind
20% reducere la programul
DIL with your mind