Proiectul ABUNDENTA si PROSPERITATE

Sunt cateva aspecte care aduc succesul, abundenta si prosperitatea in viata unui om. Printre ele se numara autodisciplina, abilitatile, cunostintele, calitatea muncii, setarea mentala si multe altele. Ceea ce face diferenta este ALINIEREA celor mai importante dintre acestea.

Trecutul si prezentul influenteaza viitorul, DAR nu il determina. Ai puterea de a schimba ceea ce urmeaza. Nu conteaza cat de nefericit sau frustrat te simti, nu conteaza daca esti falit, nu conteaza cat de mult muncesti… TOTUL se poate schimba RAPID. Alege sa inveti cum functioneaza legile Universului si “joaca” dupa regulile lui.

Realitatea poate fi alta doar daca facem o SCHIMBARE.

Doar daca noi ne schimbam.
Doar daca gandurile noastre se schimba.
Doar daca energia noastra se schimba.
Doar daca rutina noastra zilnica se schimba.
Doar daca relatiile noastre se schimba.
Doar daca standardele noastre se schimba.

De-a lungul timpului am investit in dezvoltarea mea personala participand la training-uri si cursuri de calificare si perfectionare, workshop-uri, carti cumparate etc si nu regret niciun ban cheltuit deoarece ceea ce am devenit mi-a adus sanatate, echilibru, relatii armonioase, o afacere care imi place, o profunda intelegere a Universului si a legilor dupa care functioneaza, timp pentru mine, pentru familia mea, pentru hobby-urile mele si multe altele.

Ai putea spune ca poti face toate acestea singur, fara sa investesti decat timpul tau. Dar hai sa iti spun ceva: cei mai de success oameni, cei mai fericiti si impliniti din toate punctele de vedere INVESTESC constant in dezvoltarea lor si fac din asta o prioritate. Este calea cea mai usoara de a deveni mai bun si de a avea rezultate RAPID.

Evident poti cauta informatii pe google, in carti, dar iti va lua ani sa pui cap la cap informatiile, sa testezi metode, sa ajustezi, sa elimini sau sa adaugi elemente si de multe ori aceasta lupta de a gasi formula castigatoare te epuizeaza, te descurajeaza si in final vei renunta crezand ca nu functioneaza.

De ce sa te zbati cautand adevarul cand il poti invata in cateva saptamani? De ce sa fii singur in aceasta calatorie cand poti merge alaturi de alti oameni care impartasesc aceeasi dorinta de a deveni creatorii propriei vieti?

Eu voi investi 7 saptamani din timpul meu, energia mea si cunostintele mele pentru ca si tu sa poti avea viata pe care ti-o doresti. Banii sunt energie. Noi suntem energie. Totul este energie pura si daca intelegi cum functioneaza, totul devine SIMPLU.

Concret:

  • 7 saptamani de coaching despre manifestare si legea atractiei
  • 7 sesiuni de curatare si vindecare energetica (cate o sesiune saptamanala de curatare energetica si de vindecare a blocajelor care ne impiedica sa manifestam ceea ce ne dorim – pentru toti participantii care doresc acest lucru)
  • 7 coduri puternice pentru manifestare (cate unul saptamanal pe care sa il exersezi pana la urmatorul cod)
  • cele mai puternice afirmatii pentru prosperitate, success, abundenta
  • grup dedicat pe Facebook unde zilnic raspund la intrebari, neclaritati si unde poti impartasi experienta ta si evolutia cu ceilalti participanti
  • primesti uneltele care te vor ajuta sa manifesti tot ce iti doresti in viata
  • devii un maestru in manifestare
  • iti cresti vibratia
  • inlaturi blocajele mentale si energetice despre success, abundenta si prosperitate
  • iti faci viata mai usoara si mai frumoasa

Esti gata sa iti schimbi energia?
Esti pregatit sa mergi pe o noua directie mai buna si mai prospera?
Esti pregatit sa faci o schimbare catre o viata mai implinita?

Daca DA, hai sa discutam detaliile acestui workshop!
Niciun moment nu este mai potrivit decat momentul de ACUM.

Inscrie-te acum

O noua grupa va incepe pe 20 iulie 2020

Perioada masterclass-ului: 20.07 – 06.09.2020

Unde?  Online, intr-un grup privat pe Facebook.

Inscrierile se fac incepand cu 25 iunie 2020.

Taxa de participare:

250 RON

Discount-uri:

– pentru inscrierile confirmate prin plata taxei pana pe 10 iulie 2020 (inclusiv) taxa de participare este 180RON
– pentru inscrierile confirmate prin plata taxei intre 11 si 15 iulie 2020 (inclusiv) taxa de participare este 210RON
– dupa 15 iulie taxa de participare este 250RON