Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Webinar GRATUIT pentru mame – „Cand va fi si despre mine?”

29 februarie @ 6:00 pm - 7:00 pm

Gratuit

Sunt foarte incantata pentru ca vrei sa participi la webinar-ul Cand va fi si despre mine? Aceasta intrebare mi-am adresat-o si eu de multe ori, nu in primele luni dupa ce am nascut, ci in primii ani. Aveam senzatia ca nu mai stiu cine sunt si ce imi place. Functionam pe pilot automat jongland cu sarcinile care satisfaceau nevoile copilului meu, nevoile familiei, sotului, casei si mai apoi, cand am reluat activitatea profesionala in corporatie, am adaugat si sarcinile de la job.

Nu imi amintesc momentul in care m-am pierdut pe mine. Dar stiu cand am realizat prima data ca nu mai stiu cine sunt. Iti voi povesti in cadrul webinarului tot. Promit!

Subiectul acestui eveniment are rolul de a te ajuta sa iti dai seama ca nu esti singura care se simte coplesita de multitudinea de noi responsabilitati care au aparut odata cu rolul de mama si iti ofer cateva strategii prin care sa te reechilibrezi, vom face un exercitiu prin care sa eliberezi tensiunea acumulata in ultima perioada si va fi un timp despre tine, pentru tine, in care faci ceva doar pentru tine (iar acest lucru se va simti tare bine).

Dupa inscriere (o poti face aici) vei primi un cadou pe email, si, in plus, mamele care participa live, la finalul webinarului primesc o resursa pdf care sa le ajute sa iti creasca stima de sine, increderea in ele, sa se reechilibreze atunci cand se simt „la pamant”.

Sunt sincera cu tine si iti spun ca acest webinar da, este GRATUIT si iti va aduce valoare prin tehnici concrete  legate de ce poti face pentru tine, femeia devenita mama, dar vine si cu o oferta de a lucra impreuna pentru 3 luni, alaturi de alte mame care trec la randul lor prin provocarile maternitatii. Alcatuiesc un grup de 6 mame (7 cu mine), MAGIC MAMA mastermind, in care vom lucra concret pe diferite provocari, vom schimba convingeri legate de feminitate si maternitate folosind tehnica Theta Healing, afirmatii pozitive, journaling, ne vom sprijini una pe cealalta, ne vom sustine in a gasi solutii practice pentru situatia pe care o intampini in acest moment legat de rolul de mama.

De abia astept sa te intalnesc la webinar!

Pe curand,
Georgiana

Detalii

Dată:
29 februarie
Oră:
6:00 pm - 7:00 pm
Cost:
Gratuit

Loc de desfășurare

ONLINE pe platforma ZOOM

Organizator

DIL Spiritual & Beauty Coaching
Telefon
+40720 313 880
Email
spiritual.beauty.coaching@tc-dil.ro
Vezi site-ul web Organizator