Seria DIL with…

DIL with… este o serie de 3 workshop-uri care abordeaza cea mai importanta relatie pe care o poate avea un om: relatia cu propria persoana. Se incepe prin gasirea raspunsului la intrebarea “Cine sunt eu?” si definirea valorillor personale, continuam cu un refresh pentru o viata stress free si armonioasa, incheiem cu gasirea echilibului dintre viata personala si cea profesionala.

DIL with yourself

Un workshop in care vei intelege importanta intrebarii Cine sunt eu?  si vei afla raspunsul abordand perspectiva propriului sine.

DIL with the stress

Te invit sa discutam despre mici secrete cu impact major care sa iti dea un refresh si sa aduca sens, echilibru si armonie in viata ta.

DIL with the balance between personal and professional life

Te provoc sa echilibrezi balanta dintre viata personala si cea profesinala! 

Programul „DIL with your life”

Coaching individual

Programul „DIL with your life” uneste seria de workshop-uri „DIL with…” intr-o serie de 3 sedinte INDIVIDUALE a cate 2 ore care abordeaza cea mai importanta relatie pe care o poate avea un om: relatia cu propria persoana.

Fiecare sesiune abordeaza o tema diferita care va aduce elemente de autocunoastere necesare pentru o viata implinita, linistita, traita in acord cu cine esti dincolo de mastile sociale.

Programul „DIL with your emotions”

Coaching individual

Programul DIL with your emotions  iti face cunostinta cu emotiile, te ajuta sa le intelegi, sa le identifici si sa te imprietenesti cu ele. Este un program de 4 sesiuni individuale a cate 2 ore, cu teme de practicat intre sesiuni astfel incat sa ajungi sa iti traiesti viata in echilibru emotional, cunoscandu-te mai bine.