Programul „DIL with your life ” uneste seria de workshop-uri „DIL with…” intr-o serie de 3 sedinte INDIVIDUALE a cate 2 ore care abordeaza cea mai importanta relatie pe care o poate avea un om: relatia cu propria persoana.

Fiecare sesiune abordeaza o tema diferita care va aduce elemente de autocunoastere necesare pentru o viata implinita, linistita, traita in acord cu cine esti dincolo de mastile sociale.

Se incepe prin gasirea raspunsului la intrebarea “Cine sunt eu?” si definirea valorillor personale. Vei intelege de ce iti este greu sa iei anumite decizii, de ce simti neimplinire in anumite arii din viata ta, vei invata cum sa faci  alegeri cu usurinta, vei stii cum sa te simti implinit si multumit.

Continuam cu un refresh pentru o viata stress free si armonioasa. Vei intelege ce este stress-ul, cum se manifesta si ce efecte are asupra ta, vei afla sursa ta principal de stress, vei invata tehnici de diminuare a stresului adaptate tie, vei concepe un plan, o rutina, un ritual zilnic personal pentru o viata stress-free.

Incheiem cu gasirea echilibului dintre viata personala si cea profesionala. Vei reusi sa iti definesti scopurile din viitorul apropiat, vei stii cum sa te focusezi pe aspectele importante din viata ta, vei invata cum si cand sa spui “nu” si “da”, vei invata notiuni de time management personalizat nevoilor si stilului tau, iti vei defini limitele.

  • 3 sesiuni a cate 2 ore
  • atentia unui coach 100% asupra ta si a nevoilor tale
  • rezultate rapide