A. Termeni şi condiţii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului tc-dil.ro.

Site-ul este operat de societatea GESIRELLI CONSULTING SRL, prin brandul DIL training & coaching, cu sediul in bd Theodor Pallady nr 7, sector 3, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/242/2004. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Administratorul Georgiana Popescu face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Administratorul Georgiana Popescu, implicit societatea GESIRELLI CONSULTING SRL, prin brandul DIL training & coaching nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc. care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Georgiana Popescu  nu este responsabila pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii SC GESIRELLI CONSULTING SRL, prin brandul DIL training & coaching sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email georgiana@tc-dil.ro.

 Mod functionare

Comenzile/inscrierile la evenimente efectuate pe site-ul www.tc-dil.ro si toate site-urile conexe  sunt confirmate printr-un e-mail de inregistrare primit dupa finalizarea comenzii. Biletele comandate sunt trimise prin e-mail/sms dupa finalizarea comenzii.

Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care SC GESIRELLI CONSULTING SRL, prin brandul DIL training & coaching informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, cf. O.G. 130/2000 art. 2.

In urma finalizarii cu succes a unei comenzi online, utilizatorul cumparator primeste pe adresa de mail furnizata biletele cumparate, pe care apoi le poate printa pentru a le prezenta la intrarea in locul de desfasurare a evenimentului. Alternativ, cumparatorul poate prezenta biletele direct pe ecranul smartphone-ulului, varianta pe care o recomandam. Accesul la evenimentul pentru care s-au achizitionat bilete online se face in baza scanarii codului QR de pe bilet.

Modalitati de plata

Pentru cumpararea de produse sau bilete de acces la evenimente, SC GESIRELLI CONSULTING SRL, prin brandul DIL training & coaching accepta urmatoarele modalitati de plata:

Plata prin transfer bancar

Se va face pe baza proformei primite in urma comenzii dvs, pe datele bancare transmise de dvs.

Plata la locatie in ziua evenimentului

Plata se poate efectua in ziua evenimentului la locatia unde are loc, tariful fiind diferit de tariful Early booking.

Returnarea contravalorii biletelor

SC GESIRELLI CONSULTING SRL, prin brandul DIL training & coaching este o platformă online prin intermediul căreia utilizatorii site-ului pot achiziţiona de produse sau bilete de acces la evenimentele organizate de acesta. Pe cale de consecinţă, întreaga răspundere faţă de utilizatori în legătură cu evenimentele respective revine organizatorului. Aceştia îşi asumă integral răspunderea faţă de cumpărătorii de bilet pentru eventualele întarzieri, amânari, anulări sau pentru orice alte probleme în legătură cu evenimentele ale căror bilete au fost comercializate prin intermediul platformei SC GESIRELLI CONSULTING SRL, prin brandul DIL training & coaching, pentru derularea acestora în condiții necorespunzătoare sau in alte condiții decât cele comunicate public de organizator sau cele prevăzute de legislația in materie, precum şi pentru orice restricții impuse cu privire la evenimente de terțe persoane implicate in organizarea lor sau de autorități. Organizatorul are dreptul sa modifice datele de desfășurare a evenimentului, noile informații fiind anunțate prin mijloace de comunicare specifice.

Biletul achiziţionat poate fi returnat sau schimbat numai cu respectarea condiţiilor de la pct. 1 de mai jos, cu excepţia cazului în care evenimentul respectiv este anulat (nu mai are loc), caz în care returnarea biletului şi rambursarea sumelor achitate va fi efectuată integral. Sub nicio forma nu se mai iau in considerare cererile de rambursare primite din data evenimentului sau ulterior acestuia.

 1. Returnarea biletului poate fi efectuată în termenele şi cu respectarea condiţiilor de mai jos, prin transmiterea unei solicitări în acest sens către georgiana@tc-dil.ro
 2. dacă solicitarea de returnare este formulată cu cel puţin 14 zile înainte de data de desfăşurare a evenimentului (sau in functie de datele contractuale – pentru evenimentele in care se incheie contract), cumpărătorul de bilet primeşte ca urmare a anulării biletului, fie 90% din sumă plătită cu titlu de preţ al biletului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul etc), fie un voucher pentru suma integrală (determinată conform prevederilor de mai sus). Voucherul poate fi utilizat pentru cumpărarea de produse  sau bilete la alte evenimente prin intermediul site-ului www.tc-dil.ro sau site-urile conexe acestuia
 3. dacă solicitarea de returnare este formulată cu cel puţin 7 zile înainte de data de desfăşurare a evenimentului, cumpărătorul de bilet primeşte ca urmare a anulării biletului, fie 50% din sumă plătită cu titlu de preţ al biletului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul etc), fie un voucher pentru 50% din sumă plătită cu titlu de preţ al biletului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul etc). Voucherul poate fi utilizat pentru cumpărarea de produse  sau bilete la alte evenimente prin intermediul site-ului  www.tc-dil.ro sau site-urile conexe acestuia.

În funcţie de momentul formulării solicitării, cumpărătorul se va afla într-una din situaţiile menţionate la pct. 2-3 de mai sus, fără a le putea combina sau cumula. Cu alte cuvinte, dacă, solicitarea este formulată cu 18 zile înainte de data de desfăşurare a evenimentului, operează exclusiv pct. 2 de mai sus (fără a dobândi cumulativ şi drepturile menţionate la pct. 3 de mai sus).

Biletele nu pot fi returnate sau schimbate decât cu acordul organizatorului evenimentului respectiv în cazul în care solicitarea este formulată cu mai puţin de 7 zile înainte de data de desfăşurare a evenimentului.

În eventualitatea anulării unui eveniment, se va rambursa suma integrală în termen de maxim 15 zile lucrătoare, doar prin transfer. Pentru a înlătura orice îndoială, SC GESIRELLI CONSULTING SRL, prin brandul DIL training & coaching precizează că nu va fi returnat decât preţul biletului (fără alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumpărător cu ocazia cumpărării acestuia, inclusiv, dar fără a se limita la tarif curier, taxă de rezervare, dacă e cazul etc).

Nota de informare privind protectia datelor personale                

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administratorul site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Va informam ca datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza administratorului site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a servicilor. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre administratorului site-ului a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, a serviciilor de comunicatii electronice si a serviciilor asociate platformei online de vanzare bilete la evenimente.

Fiecare utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a beneficia de serviciul oferit de catre administratorul site-ului. Refuzul furnizarii anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesarii anumitor servicii prin intermediul site-ului.

Datele dvs. cu caracter personal pot fi furnizate partenerilor contractuali ai SC GESIRELLI CONSULTING SRL, prin brandul DIL training & coaching implicaţi în furnizarea serviciilor prin intermediul site-ului.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de catre administratorul site-ului.

Pentru exercitarea acestor drepturi, fiecare utilizator poate face o cerere in scris prin e-mail la adresa: georgiana@tc-dil.ro.

Factura fiscala persoane juridice

Pentru comenzile efectuate in numele unei entitati juridice se pot emite facturi fiscale in urma unei solicitari scrise primite pe georgiana@tc-dil.ro. Solicitarea trebuie sa contina: numarul de comanda sau numele pe care s-a efectuat comanda si datele de facturare complete (nume societate, CUI, Nr. Reg Comert, Sediu Social, Cont bancar, banca la care este deschis contul, delegat).

B. CONDITII GENERALE DE PARTICPARE LA PROGRAMELE SI ACTIVITATILE DESFASURATE DE SC GESIRELLI CONSULTING SRL, prin brandul DIL training & coaching

Conditiile generale prezentate in aceasta sectiune sunt guvernate de legea romaneasca si sunt valabile pentru  toate evenimentele organizate de SC GESIRELLI CONSULTING SRL, prin brandul DIL training & coaching, denumit  in continuare “Organizatorul”.

SC GESIRELLI CONSULTING SRL, prin brandul DIL training & coaching este o societate privata cu sediul in Bucuresti, Bd Theodor Pallady nr 7, sector 3, care se ocupa cu organizarea si prestarea activitatilor de instruire, training si coaching in cadrul unor programe de dezvoltare personala.

Pentru fiecare program in parte, acestea vor fi conditiile generale care vor reglementa raporturile juridice dintre parti. In completarea lor, exista posibilitatea sa se semneze si un contract de prestari servicii, un acord de rezervare, o declaratie pe propria raspundere.

I. DISPOZITII INFORMATIVE GENERALE

 • La evenimentele Organizatorului pot participa doar persoane care au capacitate deplina de exercitiu (au implinit varsta de 18 ani si nu se afla intr-unul din cazurile pentru care este necesara punerea sub interdictie).
 • In vederea participarii la programul de instruire de durata mica (1-3 zile), Beneficiarul va trebui sa achite intregal contravaloarea evenimentului. Doar asa I se poate atribui un loc la eveniment.
 • In vederea participarii la programul de instruire cu durata mai mare de 3 zile, Beneficiarul va trebui mai intai sa semneze Acordul de rezervare, prin care, in schimbul atribuirii unui loc la eveniment, va plati contravaloarea a 30% din valoarea intregului pret al activitatilor ce se vor desfasura in cadrul programului de instruire.  Acordul de rezervare trebuie semnat pentru fiecare program in parte, dupa ce anuntarea organizarii si desfasurarii acestuia va fi publicat pe site (informatii privind locul si perioada in care va avea loc, numarul de locuri disponibile, conditiile privind cazarea si masa etc.). Rezervarile vor putea fi efectuate prin semnarea Acordului de rezervare.
 • De asemenea, cursantul va trebui sa semneze si o Declaratie pe proprie raspundere privind starea sa de sanatate, prin care va asigura Organizatorul ca nu sufera de boli cronice medicale si nu se afla sub tratament pentru diverse afectiuni
 • Cursantul este singurul responsabil de informatiile furnizate Organizatorului, altor participanti la eveniment sau altor persoane implicate in orice mod in desfasurarea
 • Cu cel putin 1 saptamana inainte de inceperea activitatilor, Beneficiarul este obligat sa plateasca si restul sumei de bani de 70% din valoarea totala a rezervarii si va semna, dupa caz si Contractul de prestari servicii.
 • Daca Contractul de prestari servicii nu a fost semnat, Beneficiarul intra sub termenele si conditiile generale ale evenimentelor prezentate in sectiunea A. Termeni si conditii., indiferent de suma achitata ca si avans. In acest caz, Organizatorul isi rezerva dreptul de a accepta sau nu participarea Beneficiarului la eveniment.
 • Transportul pana si de la locul desfasurarii evenimentului nu este inclus in pretul Contractului si va trebui sa fie suportat separat de catre Beneficiar.
 • Pentru fiecare program in parte, Organizatorul va anunta activitatile care se vor desfasura, calendarul acestora, numele instructorilor si data inceparii si inchiderii. Termenul de desfasurare a programului de instruire nu poate fi prelungit decat pentru motive bine intemeiate si doar la initiativa Prestatorului, cursantii fiind anuntati din timp de acest lucru pentru a-si putea exprima optiunea de a mai ramane sau nu peste termenul agreat initial. Daca, indiferent de motiv, Beneficiarul nu va putea fi prezent la una sau mai multe dintre activitatile de instruire ce se vor desfasura, acest lucru nu va afecta cu nimic data oficiala de incepere si inchidere a programului de dezvoltare personala stabilita pentru toti cursantii. Totodata, persoana in cauza nu va putea trage la raspundere Prestatorul pentru ca a lipsit de la oricare dintre cursurile sau activitatile desfasurate, intrucat toti participantii sunt deplin informati referitor la programul complet al evenimentului, acesta fiind conceput pentru intreg grupul participant si nu poate fi decalat sau intrerupt.
 • In cazuri exceptionale, locul anuntat de Organizator ca fiind spatiul unde se vor desfasura evenimentele poate sa fie mutat daca, din cauze bine intemeiate, programul nu mai poate avea loc la respective locatie.  Cursantii vor fi anuntati in acest sens de indata prin publicarea unui mesaj pe site,pe retelele de socializare si prin e-mail/SMS.  Mutarea evenimentului intr-un alt loc din aceeasi localitate nu constituie un motiv pentru rambursarea pretului programului pentru care s-a facut rezervarea.
 • Daca evenimentul urmeaza a fi reprogramat, rezervarea platita deja de cursanti ramane valabila pentru noua data sau se va rambursa, in functie de optiunea cursantului.
 • Daca in timpul desfasurarii activitatilor la care participa cursantul nu mai doreste sa beneficieze de serviciile achitate sau renunta la unele dintre ele, nu poate pretinde Organizatorului sa ii restituie banii proportional cu partea din program la care acesta renunta. Organizatorul este cel  care va decide rambursarea integrala sau partiala a contravalorii programului intensiv de dezvoltare personala, in urma evaluarii motivelor de nemultumire, precum si a nivelului de implicare a Beneficiarului (sau a presupusilor acestuia) pe parcursul programului de dezvoltare personala si il va informa in scris pe Beneficiar asupra deciziei de rambursare.
 • Organizatorul poate realiza modificari in ceea ce priveste informatiile comunicate public (pe site) cu privire la un eveniment; de exemplu, pot aparea schimbari in programul de eveniment sau modificari in numele Organizatorul se obliga sa pastreze acelasi nivel al instruirii indiferent de modificarile care pot aparea ulterior.
 • Organizatorul este responsabil doar de informatiile transmise pe site, nu si de zvonuri sau informatii false raspandite de terte persoane, indiferent de mijlocul folosit. De aceea, toate datele si informatiile referitoare la evenimentele pe care le desfasoara vor fi postate doar pe site-ul Organizatorului si sunt singurele fata de care acesta poate fi tras la raspundere.
 • In vederea organizarii cat mai eficiente a programul de dezvoltare personala, Organizatorul va completa la inceputul sau sfarsitul fiecarei sesiuni sau activitate de instruire un proces verbal prin care va atesta prezenta sau absenta cursantilor de la aceste evenimente. De asemenea, la finalizarea tuturor activitatilor de instruire, se va completa un proces verbal final in care se va consemna prezenta fiecarui participant la cursurile si activitatile realizate de la inceputul si pana la incheierea programului.
 • In cazul in care unul din participanti nu poate sa participe la program, acesta poate sa cesioneze contractul unei terte persoane care indeplineste toate conditiile cerute de Organizator (in Conditiile generale, Acordul de rezervare sau Contractul de prestari servicii), cu obligatia de a anunta in scris Organizatorul si acesta sa isi dea Acordul scris. Organizatorului trebuie comunicat cedentului in termen de maximum 10 zile de la data la care cedentul a cerut in scris Organizatorului consimtamantul si va avea la baza declaratia cedentului privind informarea tertului si acceptarea de catre acesta a tuturor clauzelor contractuale, precum si asumarea raspunderii solidare de catre participantul cedent alaturi de tertul cesionar pentru plata integrala si la termen a valorii totale a unui loc in cadrul programului. Tertul care va lua locul Beneficiarului in cadrul programului va fi obligat sa semneze Declaratia pe propria raspundere. Ambele persoane vor fi obligate solidar la plata cheltuielilor suplimentare generate de schimbarea identitatii participantului initial sau oricare prejudicii cauzate Organizatorului, daca acestea apar.

II. REGULI DE CONDUITA

 • Accesul in spatiul unde se vor desfasura activitatile se va face strict in baza rezervarii care a fost platite integral anterior inceperii evenimentului, incepand cu data anuntata official. In acest sens, cursantii vor fi identificati de catre Organizator pe baza buletiunului de identitate. Daca, indiferent de motiv, cursantul ajunge mai tarziu fata de data anuntata ca fiind cea de incepere a evenimentului, acesta nu va avea dreptul sa pretinda ca activitatile de instruire desfasurate pana la data sosirii lui sa fie reluate si nici nu va avea dreptul la o restituire proprotionala a pretului pe care l-a platit pentru rezervarea unui loc.
 • Cursantii nu pot veni insotiti de alte persoane care nu au platit o rezervare, in acest sens Organizatorul avand dreptul de a refuza accesul oricarei persoane straine la eveniment si/sau de a indeparta astfel de persoane, in orice moment, pe durata desfasurarii activitatilor.
 • Participantii sunt obligati sa pastreze in buna stare, sa nu deterioreze sau sa nu distruga resursele si bunurile Organizatorului si sa nu faciliteze in niciun fel astfel de actiuni. De asemenea, ei nu au dreptul sa ia, sa vanda, sa imprumute, sa dea, sa asunda sau sa instraineze prin oricare alta modalitate bunurile si/sau valorile aflate in proprietatea Organizatorului, indiferent daca se afla in spatiul unde se va desfasura evenimentul sau in afara lui, si nici sa faciliteze astfel de actiuni, indiferent de starea sau valoarea acestei proprietati.
 • In caz de stricaciuni, distrugeri, instrainari sau orice atingeri aduse bunurilor Organizatorului care reduc valoarea sau capacitatea de utilizare normala a acestora, din vina cursantului, vor fi aplicabile dispozitiile legale cu privire la raspunderea penala si/sau raspunderea civila delictuala. In cazul art. 2.3 si art. 2.4, Organizatorul este indreptatit sa rezilieze unilateral Contractul de prestari servicii cu persoanele vinovate de savarsirea unor astfel de fapte, in conditiile prevazute in art. urmator.
 • Participantii sunt obligati sa aiba un comportament civilizat si respectuos fata de toate persoanele implicate in cadrul activitatilor de instruire, indiferent ca este vorba de alti cursanti, persoane angajate ale Organizatorului sau In cazul incalcarii repetate a acestor obligatii, Organizatorul este indreptatit sa rezilieze Contractul de prestari servicii cu respectiva persoana si sa ceara acesteia sa paraseasca locul. Rezilierea se face in baza unei notificari, fara a fi nevoie ca participantul in cauza sa fie pus in intarziere (fiind vorba despre o fapta ilicita extracontractula), fara a apela la concursul instantelor de judecata si fara vreo alta formatilate prealabila.
 • Cursantii sunt obligati sa nu expuna, oferi sau transmite celorlalti participanti la eveniment, organizatorilor sau angajatilor nici un material defaimator, nepotrivit, abuziv, obscen, ofensiv, cu conotatii sexuale, amenintator, care sa ofenseze rasial, sa fie ilegal sau sa violeze sau sa lezeze orice alte drepturi ale partilor implicate, indiferent de suportul acestuia (pe hartie, electronic ).
 • In cazul in care, prin conduita necorespunzatoare, unul sau mai multi cursanti deranjeaza, impiedica sau ingreuneaza in orice mod desfasurarea normala a evenimentului, asa cum aceasta a fost stabilita de Organizator, acesta este indreptatit sa ceara persoanei/persoanelor in cauza sa paraseasca spatiul unde au loc activitatile de instruire si, daca este cazul, locul de cazare, dupa ce rezilieaza Contractul de prestari servicii cu fiecare dintre acestea, in conditiile 2.5 teza finala. Cursantul respectiv este obligat sa elibereze locul de cazare in aceeasi zi in care a fost infromat de Organizator ca trebuie sa paraseasca locul de desfasurare a evenimentului, sau cel mai tarziu a doua zi (daca, de exemplu, incidentul s-a petrecut in timpul noptii). Persoana evacuata nu va avea dreptul sa ceara restituirea proportionala a valorii rezervarii, aceasta fiind retinuta de Organizator cu titlu de daune-interese pentru pagubele ce i s-au cauzat.
 • Este strict interzis consumul de droguri sau alte substante periculoase in spatiul de evenimen/locul de cazare sau traficul/incercarea de a trafica astfel de substante.  De asemenea, este interzis cursantilor sa vina la eveniment cu obiecte contondente, arme sau orice alte dispozitive asimilate acestora. Aceste fapte reprezinta infractiuni si vor fi pedepsite conform prevederilor legii penale in vigoare.
 • In cazul in care cursantul doreste sa vina insotit de unul sau mai multe animale de companie, va fi obligat sa anunte Organizatorul anterior datei de incepere a evenimentului.  Daca Organizatorul considera ca nu exista spatiu sau conditii adecvate pastrarii unor animale la locul de desfasurare a evenimentului sau la locul de cazare, va anunta cursantul in acest sens, care este obligat sa se supuna deciziei acestuia si sa nu isi aduca la locul de cazare animalele de companie. Daca va incalca aceasta obligatie, acestea nu vor fi primite de Organizator in spatiul de eveniment.
 • Utilizarea, copierea, distribuirea, transmitea, afisarea, publicarea, transferarea,crearea de opere derivate, modificarea sau reproducerea (in  scop  comercial) al oricarui material la care Participantii au acces de-a lungul participarii lor la evenimentul desfasurat de Organizator este strict interzisa si se pedepseste potrivit legii. In acest sens, se interzice cursantilor accesul in spatiul de eveniment cu echipament audio/video si/sau echipamente de inregistrare ale prelegerilor si activitatilor de instruire desfasurate in spatiul de eveniment.
 • Cursantii nu au dreptul sa inregistreze, prin niciun mijloc, imagini sau sunete din timpul evenimentului, si nici sa publice ulterior astfel de materiale sau sa le incredinteze unor terte persoane prin orice mijloc. Toate activitatile de instruire ce se vor desfasura sunt protejate de drepturile de autor care apartin Organizatorului. Echipamentele audio/video si/sau echipamentele de inregistrare gasite asupra participantilor se vor confisca de catre Organizator si se vor restitui posesorilor acestora dupa terminarea tuturor activitatilor de instruire, in acceasi stare in care se aflau la data confiscarii de catre Organizator.
 • La alegerea exclusiva a Organizatorului, acesta va avea dreptul sa rezilieze Contractul de prestari servicii in conditiile art. 2.5 teza finala, sa elimine participantul in cauza din program si implicit evacuarea lui din locul de cazare, inainte de data finalizarii programului.
 • Organizatorul are dreptul sa inregistreze oricare dintre activitatile de instruire, precum si imagini cu participantii in spatiul de eveniment si are dreptul de a face publice imaginile in cauza. Prin intrarea in spatiul de eveniment, participantii isi dau acordul ca imaginea lor sa sa fie folosite in materiale de catre Organizator sau de catre o terta parte, in materiale cu privire la eveniment.
 • Raspunderea pentru bunurile aduse de cursati la locul evenimentului sau la locul de cazare urmeaza regulile generale ale raspunderii contractuale ale hotelierilor, prevazute de noul cod.
 • Astfel, pentru bunurile aflate in pensiune/hotel/spatiul inchiriat unde este cazat cursantul, persoanele care se ocupa de gazduire sunt raspunzatoare, potrivit dispozitiilor legale, pentru prejudiciul cauzat prin furtul, distrugerea sau deteriorarea Acceasi raspundere poate fi angajata si pentru vehiculele participantilor lasate in garajul sau in parcarea spatiului de cazare, precum si pentru bunurile care, in mod obisnuit, se gasesc in acestea. Raspunderea nu este extinsa pentru animalele de companie ale participantilor, chiar daca aducerea acestora le-a fost permis anterior de Organizator.
 • Pentru toate celelalte bunuri aflate in afara spatiului de cazare, exista obligatia de raspundere in fata cursantului doar daca o persoana desemnata de Organizator sau de persoana care asigura cazarea isi asuma obligatia de supraveghere pe perioada cazarii.
 • Raspunderea pentru bunurile participantilor este inlaturata daca paguba este cauzata de cursant, de un caz de forta majora sau de natura.
 • Persoanele responsabile pentru cazarea cursantilor pot refuza depozitarea bunurilor pe care le considera excesiv de valoroase sau periculoase.
 • Organizatorul nu raspunde pentru eventualele daune aparute ca urmare a amanarilor sau anularilor evenimentelor programate, daca acestea apar din motive independente de vointa sau controlul sau decat in limita sumelor de bani primite din partea In astfel de situatii,

Organizatorul va propune alternative, urmand ca participantul sa decida daca agreaza vreuna dintre solutiile propuse, sau solicita restituirea sumei avansate.

III. DREPTURILE SI OBLIGATIILE ORGANIZATORULUI

Organizatorul are urmatoarele drepturi:

 • sa refuze rezervarea daca persoana interesata nu semneaza Declaratia pe propria raspundere privitoare la starea sa de sanatate sau nu plateste avansul prevazut in Acordul de rezervare;
 • sa incaseze integral si la termenele stabilite contravaloarea serviciilor pe care le presteaza participantului;
 • sa ia toate masurile pe care le crede de cuviinta, in limitele permise de lege, in vederea protejarii drepturilor de autor pe care la are asupra informatiilor si materialelor scrise, audio si video folosite de Organizator si/sau puse la dispozitia participantilor, protejate conform legilor romane, in caz contrar avand dreptul la incasarea de la participantul care ii incalca acest drept de despagubiri pentru prejudiciile suferite
 • sa posteze pe site materiale scrise, audio sau video continand testimoniale ale participantilor privind experienta lor de participare la programele de dezvoltare personala pe care le concepe si organizeaza;
 • sa pretinda si sa primeasca din partea cursantului despagubiri pentru eventualele prejudicii suferite de societate si/sau de catre colaboratorii/subcontractorii sau prepusii acesteia, inclusiv, dar fara a se limita la: entitatea hoteliera care asigura cazarea si masa, trainerii si specialistii participanti la evenimentele organizate in cadrul programului de dezvoltare personala, ca urmare a distrugerilor culpabile sau fortuite aduse de catre participant obiectelor aflate in proprietatea Organizatorului, colaboratorilor, subcontractorilor sau prepusilor sai, precum si oricare alte prejudicii prevazute in Conditiile generale;

Organizatorul are urmatoarele obligatii:

 • sa asigure desfasurarea activitatilor de instruire din cadrul programului de dezvoltare personala la datele si cu durata mentionate in contractele de prestari servicii ce se vor incheia cu fiecare participant in parte;
 • sa puna la dispozitia cursantilor toate informatiile necesare pentru a ajunge la locatia stabilita pentru desfasurarea evenimentului, transportul la si de la locatia indicata urmand a fi efectuat pe cheltuiala si raspunderea fiecarui participant in cauza;
 • sa asigure organizarea si desfasurarea in standarde profesionale a activitatilor de instruire din cadrul programului specific de dezvoltare personala;
 • sa se asigure ca participantilor li se ofera conditii de cazare si masa – stabilite pentru fiecare program in parte – pe toata perioada de desfasurare a programului de dezvoltare personala, potrivit anuntului de pe site;
 • sa asigure livrarea in timp util a manualelor de curs, precum si a celorlalte materiale care asigura suportul de instruire;
 • sa emita diploma de participare la curs, pe numele fiecarui participant in parte (in functie de tipul evenimentului).

IV. DREPTURILE SI OBLIGATIILE PARTICIPANTULUI

 • Participantul are urmatoarele drepturi:
 • sa beneficieze de toate cursurile si activitatile care se vor desfasura de catre Organizator si de tot suportul informational si material pentru a participa in cadrul programului;
 • sa i se restuie integral suma de bani platita pentru un loc in cadrul programului daca acesta este anulat/amanat, iar cursantul nu doreste sa fie reinscris de Organizator la un alt eveniment similar sau pentru noua data la care programul anulat/amanat va avea loc;
 • Sa primeasca manualele de curs, precum si celelalte materiale care asigura suportul informational si educational de instruire pe toata perioada de desfasurare a programului de dezvoltare personala;
 • Sa primeasca diploma de participare la curs, daca tipul evenimentului permite.
 • Participantul are urmatoarele obligatii:
 • sa achite in integralitate, in termenele prevazute in Acordul de rezervare si contractul de prestari servicii, suma de bani pentru ocuparea unui loc in cadrul programului de dezvoltare personala la care doreste sa participe;
 • sa se prezinte la locatia stabilita pentru desfasurarea programului (direct sau prin prepusii sai desemnati, daca este cazul) si sa se asigure ca este in starea de sanatate optima pentru participarea la activitatile programului, pentru toata perioada stabilita, astfel incat sa nu puna in pericol siguranta si sanatatea sa personala sau a celorlalti participanti;
 • sa se abtina de la consumul de substante stupefiante si/ sau psihotrope, alcool sau orice alta substanta ce i-ar putea diminua capacitatea de participare activa la activitatile specifice programului intensiv sau care ar putea pune in pericol siguranta si sanatatea sa personala sau a celorlalti participanti, in caz contrar urmand a fi pe deplin responsabil de toate consecintele acestor fapte;
 • sa respecte Conditiile generale de participare, publicate pe site, cat si obligatiile stabilite in sarcina lui prin Acordul de rezervare si Contractul de prestari servicii, documente pe care le-a citit, inteles si acceptat, in caz contrar asumandu-si intreaga responsabilitate;
 • Sa respecte conditiile prevazute in Regulamentul de participare la activitatile din cadrul fiecarui program la care participa, publicat pe site odata cu anuntul de participare, regulament pe care l-a citit, inteles si acceptat, in caz contrar asumandu-si intreaga responsabilitate;
 • sa respecte drepturile de proprietate intelectuala ale Organizatorului asupra tuturor informatiilor si materialelor scrise, audio si video folosite de Organizator si/sau puse la dispozitia participantilor, luand la cunostinta astfel ca acestea sunt protejate  conform legilor romane (inclusiv, dar fara a se limita la, Legea drepturilor de autor si drepturilor conexe nr. 8/1996, modificata si completata);
 • sa respecte drepturile conferite de lege autorilor materialelor folosite sau furnizate in timpul programului de dezvoltare personala, si sa se abtina (sau sa se asigure ca prepusii sai se vor abtine, dupa caz) sa multiplice, sa transmita si/ sau sa ofere accesul altor persoane la informatiile respective, in mod gratuit sau contra cost, inclusiv, dar fara a se limita la, prin postare pe internet, in forma scrisa, audio sau video, sau prin includerea informatiilor in prezentari, lucrari, manuale, cursuri sau conferinte, fara a avea acordul prealabil, in scris, al Organizatorului sau al autorului indicat al materialelor si/sau informatiilor respective;
 • sa se abtina de la a efectua inregistrari audio sau video ale cursurilor si activitatilor din cadrul programului, fara a avea acordul prealabil scris al Organizatorului;
 • sa despagubeasca Organizatorul si/sau persoanele cu care acesta are orice fel de relatii contractuale, pentru orice prejudiciu cauzat de-a lungul participarii sale la program;
 • sa desfasoare activitatile pe perioada programului intensiv astfel incat sa nu afecteze siguranta sau sanatatea celorlalti participanti sau a trainerilor/ colaboratorilor Organizatorului, limitandu-se exclusiv la perioada si locatia aferenta cursurilor, trainingurilor si activitatilor specifice programului intensiv de dezvoltare personala, participarea la activitati extracuriculare acestui program, in interiorul locatiei sau in exteriorul acesteia facandu-se exclusiv pe raspunderea participantului, Organizatorul fiind exonerat de orice raspundere cu privire la eventualele daune, accidente sau prejudicii (inclusiv prejudicii aduse imaginii sau reputatiei) pe care le-ar putea suferi participantul sau celelalte

V. CONFIDENTIALITATE

 • Participantul se obliga sa pastreze confidentialitatea asupra tuturor informatiilor, proiectelor, desenelor, modelelor, datelor, documentelor pe care Organizatorul, prin intermediul programului de dezvoltare personala, le furnizeaza acestuia, indiferent daca au fost transmise verbal sau in scris, si indiferent de faptul ca s-a mentionat sau nu in mod specific caracterul “confidential”.
 • Participantul se obliga in mod expres ca nu va folosi nici una dintre aceste informatii confidentiale in vreun mod care sa dauneze
 • Organizatorul va lua toate masurile pe care le considera necesare pentru a impiedica divulgarea informatiilor confidentiale, precum si pentru a interzice accesul persoanelor neautorizate la Fiecare participant va fi obligat sa respecte aceste masuri, sub sanctiunea eliminarii acestuia din cadrul programului, in conditiile art. 2.5 partea finala.
 • Clauza de confidentialitate este valabila nu doar pe durata desfasurarii programului, ci si dupa terminarea acestuia, fara limita de timp.
 • Participantul va fi responsabil fata de Organizator pentru incalcarea obligatiei sale de confidentialitate si acoperirea pagubelor inregistrate.
 • La randul sau, Organizatorul se obliga ca toate informatiile personale si adresele de email colectate cu ocazia evenimentelor pe care le desfasoara, prin inregistrarea on-line sau prin orice alt mijloc, vor fi folosite strict in scopul in care au fost colectate, acestea fiind la randul lor tratate drept informatii confidential.

VI. LEGEA APLICABILA

Orice litigiu izvorand din prezentul acord cu privire la drepturile si obligatiile partilor, precum si toate efectele juridice pe care le produc acestea, se va solutiona de parti pe cale amiabila. Daca partile nu ajung la o solutie de comun acord, oricare dintre acestea se vor adresa instantelor judecatoresti competente din Romania pentru solutionarea litigiului, decizia acestora fiind obligatorie.

Termenii si conditiile intra in vigoare de la data de 1.09.2019.