“Pentru o persoana ca mine, destul de sceptica in materie de "sfaturi", am avut o surpriza placuta participand la workshopul "Cine sunt eu?". Intr-o atmosfera destinsa, Georgiana ne-a deschis cateva ferestre prin care sa ne privim pe noi insine. A fost interesant si mi-a lasat un gust de "vreau sa aflu mai multe". Astept cu interes noile propuneri.”

Simona N.

“Am participat la un training de comunicare la compania la care lucrez si am ramas surprinsa sa constat ca informatia si activitatile au fost adaptate pe specificul meseriei mele. Am inteles acum mai bine cum sa comunic eficient cu clientii mei. Georgiana este o persoana calda, care acorda atentie fiecarui participant din sala, are cate un zambet si o vorba buna pentru fiecare, este prietenoasa si a creat o atmosfera placuta pe durata training-ului. Nu stiu cand a trecut timpul. Ma bucur ca am avut ocazia sa o cunosc!”

Madalina N.

“A fost un workshop complex care m-a pus cumva pe ganduri, dar am aflat raspunsuri si mai ales am aflat o definitie la Cine sunt eu?”

Mihaela M.