“Pentru o persoana ca mine, destul de sceptica in materie de "sfaturi", am avut o surpriza placuta participand la workshopul "Cine sunt eu?". Intr-o atmosfera destinsa, Georgiana ne-a deschis cateva ferestre prin care sa ne privim pe noi insine. A fost interesant si mi-a lasat un gust de "vreau sa aflu mai multe". Astept cu interes noile propuneri.”

Simona N.

“Apelez la Georgiana des pentru indrumare prin etalari si coaching, dar, referitor la raportul numerologic, m-am regasit maxim si, vazand scris negru pe alb, nu am mai putut avea scuze pentru a nu face o schimbare in directia in care simteam sa merg, dar mintea refuza sa accepte. Ii sunt profund recunoscatoare pentru ca mi-a luminat calea.”

Diana M.

“Stii momentul ala cand vrei sa spui o multime de lucruri in acelasi timp, rapid si din toata inima? Nah, cam asa sunt eu acum. Esti o minune, o persoana ce se dedica in totalitate la ceea ce face. Se simte ca o faci din suflet si aproape in tot ceea ce mi-ai zis ma regasesc. Sunt sigura ca in ceea ce nu ma regasesc, inca nu am descoperit la mine, dar va urma si asta va fi cu ajutorul tau.... Vocea si energia ta ma fac sa ma simt in al noualea cer. Iti multumesc din suflet pentru ca existi! Dumnezeu sa te binecuvanteze!”

Ioana D.

“Am participat la un training de comunicare la compania la care lucrez si am ramas surprinsa sa constat ca informatia si activitatile au fost adaptate pe specificul meseriei mele. Am inteles acum mai bine cum sa comunic eficient cu clientii mei. Georgiana este o persoana calda, care acorda atentie fiecarui participant din sala, are cate un zambet si o vorba buna pentru fiecare, este prietenoasa si a creat o atmosfera placuta pe durata training-ului. Nu stiu cand a trecut timpul. Ma bucur ca am avut ocazia sa o cunosc!”

Madalina N.

“A fost un workshop complex care m-a pus cumva pe ganduri, dar am aflat raspunsuri si mai ales am aflat o definitie la Cine sunt eu?”

Mihaela M.

“Am simtit ce nu am stiut ca pot simti vreodata pe parcurusl meditatiei, mai ales catre final. Am simtit un fel de emotii, fiori si energie, iar aceasta energie intra in mine incepand cu degetele de la picioare si o simteam pana in crestetul capului. Si se amplifica... Doamne! Asa ceva nu am crezut ca e posibil. ... E absolut DIVIN!" - feedback Atelier meditatie

Ella G.

Dupa sedinta de coaching spiritual avuta in urma cu 2 saptamani: "...nu am mai avut gandurile pe care le aveam inainte care erau destul de apasatoare. Nu ma mai gandesc la relatii la distanta, pur si simplu ma simt mai linistita ca se rezolva toate si o sa fac fata tuturor celor care vin. Simt ca sunt mai recunoscatoare pentru ce am langa mine."

Raluca S.